Workshops

Meer dan alleen lessen ?!

We komen uw richting uit!

Geef jij een feest of organiseer je een kamp en zoek je nog een toffe activiteit?
Dan ben je aan het juiste adres! Jij voorziet de locatie en de toekomstige circusartiesten, wij zorgen voor de rest!

Vraag via onderstaand formulier (knop 'inschrijven')een offerte voor een circusworkshop, circuskamp, of circus-verjaardagsfeest aan:

image

Begeleide workshops

Boek je een begeleide circusworkshop, dan stuurt ’t Sirk een lesgever om aan de slag te gaan met jouw groep deelnemers. Op het programma van een begeleide workshop staat onder andere bal- en tonlopen, eenwieleren, rola bola, koorddansen, bordjes draaien, flowerstick, diabolo, jongleren, en acrobatie.

De workshops kunnen tussen 30 minuten en een volledige dag duren, naargelang de doelstelling en het publiek. Ook het programma kan natuurlijk variëren afhankelijk van de locatie en duur van de workshop, en de leeftijd van de deelnemers.

Interesse in een begeleide workshop? Contacteer ons voor meer info.

image

Vrije workshops

Bij een vrije workshop stellen één of meerdere circusbegeleiders allerlei materiaal ter beschikking. Deelnemers kunnen met hulp van de ’t Sirk-begeleiders verschillende circustechnieken uitproberen: bordjes draaien, flowerstick, diabolo, jongleren, bal- en tonlopen, rola bola, eenwieleren, en meer.

Een vrije circusworkshop kan tussen 30 minuten en vier uur duren. Het programma kan variëren afhankelijk van de locatie en duur van de workshop.

Interesse in een vrije circusworkshop? Vul in deze link jouw circuswensen in en wij contacteren je met een offerte op maat:

image

Workshops op maat

We doen erg ons best om op maat van elke aanvraag, de perfecte circusworkshop te organiseren.

Heb je een idee voor een circusactiviteit die niet helemaal in een van bovenstaande omschrijvingen past? Stuur ons gerust een mailtje.

hidden

© 2022 Circusatelier 't Sirk vzw
Developed by Jinte Michiels