Nieuws

16 september 2020

Ready.. Set.. 'T SIRK 2020-2021

JOEPIE! Eindelijk kunnen we weer van start gaan!
Donderdag 17 september is er de eerste les van het nieuwe circusjaar 2020-2021. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!

Nog even wat praktische informatie, specifiek voor de eerste les maar ook voor de verdere verloop van het circusjaar:

*Er zal een circulatieplan zijn voor de sporthal. Volg de route in de correcte richting.
*Is het je eerste keer bij 't Sirk? Een ontvangstcomité wijst je de weg.
*Leerlingen wachten in de aangeduide zone tot hun lesgevers hen 'ophaalt'. 12+? Draag een mondmasker! (wanneer de les start mag je mondmasker af). 

*We laten géén ouders toe in de zaal. Dit is altijd al het geval, maar volgend jaar zullen we er extra op toezien. 

*Wie zich ziek voelt komt niet naar de les, wie symptomen heeft wordt naar huis gestuurd.

*We noteren aanwezigheden in de les. Breng ons op de hoogte wanneer een leerling positief test, zodat wij de andere leerlingen kunnen inlichten. 

*Wanneer de Nationale Veiligheidsraad of andere instanties dit verplichten zullen lesgevers (en eventueel leerlingen ouder dan 12) een mondmasker dragen.

*Géén oudercafé tot en met december.

*Wanneer minstens 3 lessen niet mogen doorgaan wegens corona, zullen we het gemiste percentage van het lidgeld terugstorten. 

"Donderdag 17 september is er de eerste les van het nieuwe circusjaar 2020-2021. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!"


SPECULAASVERKOOP
Wie speculaas heeft besteld (nog voor de coronacrisis), kan deze morgen ophalen in de sporthal. Normaal gezien heb je een mailtje ontvangen met je bestelling en of je al dan niet al hebt betaald. Kun je 17 september de speculaas niet ophalen? Geen probleem! Ook 24 september kan dat nog.


hidden

© 2023 Circusatelier 't Sirk vzw