Nieuws

17 mei 2023

Probeerlesjes 1 JUNI 2023

Op DONDERDAG 1 JUNI 2023 sluiten we ons circusjaar gezamenlijk af. Deze laatste circusles gaat door in sporthal DEN UYT in Mol (Rode-Kruislaan 20) voor alle leerlingen van 't Sirk.Heb je een vriend of vriendin die ook graag circus probeert? Ook niet-leerlingen mogen meedoen. Schrijf je in voor de gratis probeerlesjes die we dan organiseren! Zo kun je proeven van parkour, luchtacro, eenwieler, evenwicht, jongleren en multicircus!

Alle kleuters en kinderen tem. het tweede leerjaar hebben gewoon les. Ook de leerlingen die in Retie de multiles volgen mogen aansluiten!
Multi 1 en Kleutercircus hebben dus een gewone circusles in sporthal Den Uyt in Mol (Rode-Kruislaan 20) van 17u15 tot 18u15 (kleuters) of tot 18u30 (multi1).

Wie vandaag in het derde leerjaar zit, en dus volgend circusjaar +9j zal zijn, kan kiezen of ze meedoen met de multiles of enkele probeerlesjes volgen. Allebei mag natuurlijk ook!

Voor alle leerlingen vanaf 9 jaar organiseren we verschillende probeerlesjes. Dat wil zeggen dat alle lesgevers binnen hun specialisaties korte lesjes van 30 of 45minuten organiseren, die iedereen dan mag uitproberen én combineren!

We vragen om voor de probeerlesjes die je wil volgen in te schrijven door de naam van de leerling in te vullen via de link onderaan. Je kan op 1 juni ook lesjes volgen zonder op voorhand in te schrijven, maar VOL = VOL.

Voor wie luchtacro wil proberen: voorzie lange mouwen/ pijpen en kledij zonder metalen elementen (geen knopen, geen ritsen). Ook juwelen doe je uit.

Inschrijven voor de probeerlesjes kan door je naam in te vullen in dit document: https://docs.google.com/spreadsheets/d/17xDbqMeDcTb6LswxmIUwS2yALaMIF15A-42Vfjt6690/edit?usp=sharing????????

Al onze activiteiten op 1 juni zullen doorgaan in Den Uyt in Mol, zowel binnen als buiten.
Er zullen dus géén lessen zijn in sporthal 't Spoor en in Retie op donderdag 1 juni.

Alle leerlingen van 't Sirk zijn welkom op donderdag 1 juni, ook de leerlingen die lessen volgen in Retie!

""

Meer info

hidden

© 2023 Circusatelier 't Sirk vzw