Nieuws

02 september 2023

Start van circusjaar 2023-2024 bij 't Sirk: Alle belangrijke info.

Hallo 't Sirkers!


Het moment waar we allemaal op hebben gewacht, komt eraan - onze wekelijkse circuslessen zijn bijna hier!

In dit nieuwsbericht vind je alle belangrijke info voor de start van het nieuwe circusseizoen. Heb je toch nog vragen? Aarzel niet om ons een mailtje te sturen naar info@tsirk.be

Eerste circusles op dinsdag is op 19 september 2023 (Retie). De laatste les is op dinsdag 28 mei 2024.
Eerste circusles op woensdag is op 20 september 2023 (Schoonbroek). De laatste les is op woensdag 29 mei 2024.
Eerste circusles op donderdag is op 21 september 2023 (Mol). De laatste les is op donderdag 30 mei 2024.
Eerste circusles op zondag is op 24 september 2023 (Schoonbroek). De laatste les is op zondag 2 juni 2024.

De Locaties
Ouders, we houden van jullie, maar tijdens de lessen kunnen we onze jonge artiesten beter achterlaten in de circussfeer! Zet je kinderen veilig af en haal ze weer op aan de deur. Zorg dat je er vijf minuutjes op voorhand bent, zodat we elke les vlot kunnen starten! ?

RETIE: Sporthal Boesdijkhof (Boesdijkhofstraat Retie)
Leerlingen wachten in de kleedkamer op hun lesgever. Maak je geen zorgen, bij de eerste lessen staat er iemand klaar om de weg te wijzen.

RETIE-SCHOONBROEK: Sporthal School Schoonbroek (Schoolstraat 4 Retie)
Leerlingen wachten in de gang op hun lesgever. Ook hier staat bij de eerste lessen iemand klaar om te helpen.

MOL: Sporthal GO! Campus Het Spoor (Anemonenstraat Mol)
Leerlingen wachten in de gang op hun lesgever. Natuurlijk staat er bij de eerste lessen iemand klaar om te begeleiden.


Lesgeld
Goed nieuws! De eerste twee lessen zijn gratis proeflessen - een kans om te proeven van de lessen van 't Sirk. Als je besluit om een heel jaar door te gaan met circussen, vragen we je vriendelijk om het lesgeld zo snel mogelijk te betalen.

Betaal het lesgeld vóór de start van de herfstvakantie (uiterlijk vrijdag 27 OKT 2023) op BE68 7310 0766 8934 met de mededeling:
"Naam en voornaam - 'totaal aantal lesuren hele gezin' - 'bedrag les- en inschrijvingsgeld' - circusjaar 23-24."
Alle details over het lesgeld en hoe te betalen, vind je op onze website.

Twijfel je nog of circus echt jouw ding is? Geen probleem! Laat het ons snel weten via info@tsirk.be als je je wilt uitschrijven na de proeflessen. We willen dat iedereen zich comfortabel voelt in de circusfamilie!


Circuskledij
Vergeet niet om binnenschoenen met kleurvaste zolen mee te brengen naar alle sporthallen. Ook in de sporthal van Mol, daar ligt een nieuwe sportvloer.
Tijdens de lessen dragen we sportieve kledij - sorry, geen rokjes, sieraden of jeans in de circuspiste. Maar maak je geen zorgen, we zien er nog steeds geweldig uit!

Als je luchtacrobatie beoefent, draag dan lange mouwen en kledij zonder metalen details, zoals ritsen en knopen, en doe al je sieraden uit om onze doeken en trapezes te beschermen.


T-Shirts en Truien 't Sirk-stijl
We hebben geen verplicht uniform, maar voor degenen die willen schitteren in 't Sirk-stijl, hebben we truien en t-shirts beschikbaar. De verkoopdata voor deze circusmode volgen binnenkort, dus blijf op de hoogte!

't Sirk op de socials
Ontdek onze levendige circuscommunity op Instagram en Facebook! En voor ouders en leerlingen hebben we een speciale Facebookgroep waar we allerlei belangrijke, toffe en interessante boodschappen en foto's van 't Sirk kunnen delen met elkaar! Kom er zeker bij!

We kunnen niet wachten om het komende circusjaar met jullie te beleven!
Met veel circusliefde,
Team 't Sirk

"In dit nieuwsbericht vind je alle belangrijke info voor de start van het nieuwe circusseizoen. Heb je toch nog vragen? Aarzel niet om ons een mailtje te sturen naar info@tsirk.be"


hidden

© 2023 Circusatelier 't Sirk vzw