Lesrooster

Wanneer heb ik weer les ?!

Check onze lesrooster!

Wil je graag mee komen trainen met ons? Schrijf je snel in!

Inschrijven
Meer info over de lessen ?!

Lees hieronder snel verder!

Alle lessen zijn op donderdag en gaan door in de Sporthal van Campus 't Spoor (Anemonenstraat, 2400 Mol).
Hieronder lees je wat meer over de inhoud van de verschillende lessen.

Cirque Special

’t Sirk zet sterk in op inclusie. Toch merken we dat een uur lang circusles volgen in een grote sporthal waar vier groepen tegelijk trainen, voor sommige leerlingen zwaar kan zijn. Daarom organiseren we een aparte les voor kinderen en jongeren die wat meer rust en begeleiding wensen. Heb je interesse in onze cirque spécial? Stuur ons even een mailtje via info@tsirk.be!

Eenwieler Beginners

In deze specialisatieles zit je heel de tijd op je eenwieler. Je start met leren rijden en leert verschillende manieren om op je eenwieler te stappen. Later leer je surplacen, springen en andere spectaculaire trucs. In deze les ben je welkom vanaf 10 jaar. Ervaring met eenwieleren of een eigen eenwieler zijn niet nodig!

Eenwieler Gevorderden

Vanaf dat je vlot kan opstappen, rijden, en springen, is het tijd om verschillende spectaculaire trucs te leren: spins, flips, wheelwalk,… Het dragen van beenbeschermers is sterk aangeraden in deze les. In deze les ben je welkom vanaf 10 jaar, én als je zonder hulp kan opstappen, rijden, surplacen en springen.

Eenwielerbasket

In deze les leer je basketten op een eenwieler. We werken hard aan evenwicht en balgevoel. We proberen met ons ’t Sirk-team minstens één keer per jaar deel te nemen aan een eenwielerbaskettoernooi met verschillende Vlaamse circusateliers. Kun je opstappen, rijden en zeker vijf keer surplacen zonder hulp? Kom ons eenwielerbasketteam versterken! Het dragen van scheenbeschermers is aangeraden.

Kleutercircus #MULTIMOVE

Alle kleuters van het tweede en derde kleuterklasje zijn welkom in deze les. Aan de hand van hun eerste ervaringen met circustechnieken werken ze in de les aan hun motorische, sociale en creatieve vaardigheden.

Luchtacro Beginners

In de luchtacro lessen leer je verschillende figuren op de trapeze, in de doeken en aan de Chinese mast. Een stevige portie kracht en lenigheid komen goed van pas, dus ook daar werk je aan in deze les. Je kan starten vanaf 10 jaar. Iedereen start in niveau beginner.

Luchtacro Experts

De luchtacro experts kennen hun lichaam en hun materiaal door en door. Je leert nog spectaculairdere trucs. De lesgever durft jullie al eens per twee de lucht in sturen voor een truc en je werkt meer aan afwerking en creatie. Je kunt naar niveau experts doorschuiven als de lesgever vindt dat je hier klaar voor bent. We verwachten van onze experts dat ze goed en zelfstandig kunnen opwarmen.

Luchtacro Gevorderden

Lukken de basisfiguren al goed? Dan ben je klaar om aan het echte werk te beginnen. Je leert je lichaam en je spierkracht op die manier gebruiken zodat sierlijk kan zwaaien aan de trapeze, in no time tot boven in de mast kan klimmen, of elegant in de doeken kan tuimelen. Je kunt naar niveau gevorderden doorschuiven als de lesgever vindt dat je hier klaar voor bent.

Multi Circus 1

Deze multicircusles is voor kinderen van het eerste tot en met het derde leerjaar. In de multilessen leer je spelenderwijs heel wat verschillende circustechnieken. De multilessen zijn een goede basis om een alleskunner te worden, of om later door te schuiven naar een specialisatieles.

Multi Circus 2

Onze multi 2-ers zijn kinderen van het vierde tot en met het zesde leerjaar. Elke week komen andere circusdisciplines aan bod in de les. We beginnen bij de basis van elke techniek, maar gaan naarmate het jaar vordert en je de basis onder de knie hebt, bouw je verder en leer je nog coolere trucs. De multilessen zijn een goede basis om een alleskunner te worden, of om later door te schuiven naar een specialisatieles.

Multi Circus 3

Heb je al een basis in een of meer technieken? Of is circus helemaal nieuw voor je? Iedereen die ouder is dan twaalf en zin heeft om verschillende technieken te ontdekken en/of verder uit te bouwen, is welkom in multi circus 3. Deze les is perfect om je als alleskunner te ontplooien, niet enkel op vlak van techniek maar ook in de richting van creatie.

hidden

© 2020 Circusatelier 't Sirk vzw
Developed by Jinte Michiels