Lesrooster

Wanneer heb ik weer les ?!

Check onze lesrooster!

Wil je graag mee komen trainen met ons? Schrijf je snel in!

Inschrijven
Meer info over de lessen ?!

Lees hieronder snel verder!

Alle lessen zijn op donderdag en gaan door in de Sporthal van Campus 't Spoor (Anemonenstraat, 2400 Mol).
Hieronder lees je wat meer over de inhoud van de verschillende lessen.

Acro #NIEUW

Gepassioneerd door gymnastiek maar op zoek naar wat variatie? Train in deze les je kracht en lenigheid in dynamische en statische acro, levend balanceren, acroporté en meer van dat! Vanaf 9 jaar is iedereen met en zonder ervaring welkom. In deze les leer je zowel radslagen, flikflaks en salto's als piramides en creativiteit met balans zoeken.

Eenwieler Beginners

In deze specialisatieles start je met leren rijden op een eenwieler. Je leert verschillende manieren om op je eenwieler te stappen, je leert surplacen, springen en andere spectaculaire trucs. In deze les ben je welkom vanaf 9 jaar. Ervaring met eenwieleren of een eigen eenwieler zijn niet nodig!

Eenwieler Gevorderden

Vanaf dat je vlot kan opstappen, rijden, en springen, is het tijd om verschillende spectaculaire trucs te leren: spins, flips, wheelwalk… Het dragen van beenbeschermers is sterk aangeraden in deze les. In deze les ben je welkom vanaf 10 jaar, én als je zonder hulp kan opstappen, rijden, surplacen en springen.

Eenwielerbasket

In deze les leer je basketten op een eenwieler. We werken hard aan evenwicht en balgevoel. We proberen met ons ’t Sirk-team minstens één keer per jaar deel te nemen aan een eenwielerbaskettoernooi met verschillende Vlaamse circusateliers. Kun je opstappen, rijden en zeker vijf keer surplacen zonder hulp? Kom ons eenwielerbasketteam versterken! Het dragen van scheenbeschermers is aangeraden.

Kleutercircus #MULTIMOVE

Alle kleuters van het tweede en derde kleuterklasje zijn welkom in deze les. Aan de hand van hun eerste ervaringen met circustechnieken werken ze in de les aan hun motorische, sociale en creatieve vaardigheden.

Luchtacro Beginners

In de luchtacro lessen leer je verschillende figuren op de trapeze, in de doeken en aan de Chinese mast. Een stevige portie kracht en lenigheid komen goed van pas, dus ook daar werk je aan in deze les. Je kan starten vanaf 10 jaar. Iedereen start in niveau beginner.

Luchtacro Experts

De luchtacro experts kennen hun lichaam en hun materiaal door en door. Je leert nog spectaculairdere trucs. De lesgever durft jullie al eens per twee de lucht in sturen voor een truc en je werkt meer aan afwerking en creatie. Je kunt naar niveau experts doorschuiven als de lesgever vindt dat je hier klaar voor bent. We verwachten van onze experts dat ze goed en zelfstandig kunnen opwarmen.

Luchtacro Gevorderden

Lukken de basisfiguren al goed? Dan ben je klaar om aan het echte werk te beginnen. Je leert je lichaam en je spierkracht op die manier gebruiken zodat je sierlijk kan zwaaien aan de trapeze, in no time tot boven in de mast kan klimmen, of elegant in de doeken kan tuimelen. Je kunt naar niveau gevorderden doorschuiven als de lesgever vindt dat je hier klaar voor bent.

Multi Circus 1

Deze multicircusles is voor kinderen van het eerste tot en met het derde leerjaar. In de multilessen leer je spelenderwijs heel wat verschillende circustechnieken. De multilessen zijn een goede basis om een alleskunner te worden, of om later door te schuiven naar een specialisatieles.

Multi Circus 2

Onze multi 2-ers zijn kinderen van het vierde tot en met het zesde leerjaar. Elke week komen andere circusdisciplines aan bod in de les. We beginnen met de basis van verschillende technieken, maar gaan naar mate het jaar vordert telkens een stapje verder. Als je de basis onder de knie hebt, leer je coole trucks. De multilessen zijn een goede basis om een alleskunner te worden, of om later door te schuiven naar een specialisatieles.

Multi Circus 3

Heb je al een basis in een of meer technieken? Of is circus helemaal nieuw voor je? Iedereen die ouder is dan twaalf en zin heeft om verschillende technieken te ontdekken en/of verder uit te bouwen, is welkom in multi circus 3. Deze les is perfect om je als alleskunner te ontplooien, niet enkel op vlak van techniek maar ook in de richting van creatie.

Parkour *volzet*

Onze nieuwe les parkour, ook wel free running genoemd, is voor iedereen die graag wil springen, draaien, klimmen, lopen, vallen, opstaan en rollen over allerlei obstakels. Parkour is een spannende, uitdagende techniek waarin kracht, lichaamscontrole en evenwicht centraal staan. Iedereen vanaf 9 jaar is welkom.

hidden

© 2020 Circusatelier 't Sirk vzw
Developed by Jinte Michiels